Pamić udaljio Milića iz sastava

Hrvoje Milić (M. MIJOŠEK)
Hrvoje Milić (M. MIJOŠEK)

Nova epizoda "sapunice Milić" jučer je zaključena. Riječani su se povukli iz pregovora nakon što su u pulskom klubu naišli na čvrsti zid. Ponuda od 150 tisuća eura nije ni izbliza zadovoljila pulske apetite, a dodatnih stotinjak tisuća Riječani nisu željeli isplatiti na pulski konto..

- Ne možemo si dopustiti da nam igrači odlaze za sitne pare, niti da ucjenama nastoje otići uz smanjenu odštetu. Ljetos je takve scene radio Belle, sad Milić, onda će idućeg ljeta isto pokušati i netko treći. Tako ne ide, jer ako rasprodamo igrače za mali novac, nikad nećemo postati stabilan prvoligaš - rekao je trener Igor Pamić.

- Milića sam udaljio iz svlačionice nakon ovih posljednjih izjava i odbijanja da igra u nedjelju u Novigradu. On mora shvatiti da je profesionalac koji ima svojih obaveza i istih se mora i pridržavati. Kad bude spreman ponovno obući dres Istre 1961, onda će moći konkurirati za sastav.

Milić: Čekam da me Pamić vrati
- Javili su mi da se Rijeka povukla i da nema ništa od transfera, jer je Istra 1961 tražila previše novca na ime odštete. Istovremeno me trener udaljio iz prve momčadi i poslao trenirati s juniorima, rekavši da će me vratiti tek kad pred njim i cijelom svlačionicom izjavim da sam spreman ponovno biti dio momčadi - rekao je Hrvoje Milić. - Što sad? Ne znam, još sam vruć. Još sam uvrijeđen i moram još vidjeti sam sa sobom i s mojom obitelji što ću i kako ću. Mogu samo reći da sam pošteno nosio dres Istre 1961 i davao svoj maksimum u svakoj utakmici. Ja sam i dalje igrač ovog kluba i želim sve najbolje i sebi i klubu. (R. CAR)

CIJELI TEKST ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.

 


Podijeli: Facebook Twiter