Pamić: Strah me da bolje od ovoga ne možemo

(I. BRKIĆ / CROPIX)
(I. BRKIĆ / CROPIX)

Nakon povratka iz Koprivnice ono u Hrvatskoj dugo najavljivano olujno nevrijeme spustilo se u svlačionicu "zeleno-žutih". Niti osvojeni bod protiv Slaven Belupa, a bod u gostima nikad nije za baciti, nije mogao utjecati na trenera Istre 1961 Igora Pamića da se smiri.

Izašao je pred svoje igrače i otvoreno im rekao gdje vidi probleme koji dovode do toga da ih samo Fortuna spašava na gostovanjima. Hrvatski dragovoljac je čak 18 puta pucao na gol Ježine u Sigetu, a u subotu su igrači Slaven Belupa u čak 15 navrata ciljali pulski gol, s time da su imali nekoliko stopostotnih prilika, iz kategorije onih koje je teže promašiti nego pogoditi.

Stoga je ovaj bod iz Koprivnice pravi blagoslov za ono što su pulski igrači tamo odigrali. Svjestan je toga itekako i sam trener.

- Nakon što sam još jednom u miru pogledao kompletnu utakmicu otišao sam u svlačionicu i rekao igračima što mislim o ovoj utakmici, ali i ne samo o njoj - rekao je trener Igor Pamić.

- Jedinu olakotnu okolnost u cijeloj priči mogu naći u tome da smo još osjećali posljedice svega iz susreta s Lokomotivom. Uostalom, dovoljno je reći da smo i na presici uoči odlaska još raspravljali o toj utakmici od prošlog ponedjeljka. Tako da je to sigurno imalo utjecaja na našu igru, ali nije i ne može biti alibi, tvrdi.

Start susreta bio je kao iz sna. Već u 1. minuti Križman je izborio jedanaesterac, a potom ga i realizirao. Nažalost, bio je to jedan od rijetkih svijetlih trenutaka pulske momčadi u ovom susretu.

- Počelo je odlično, ali se odmah vidjelo da neće biti dobro. Bili smo previše nervozni, obrana suviše nestabilna, radili smo prekršaje u zoni udarca. U prvom poluvremenu su Uzelcu protivnici pet puta ušli iza leđa, imali smo problema i na lijevom boku gdje je bio Pilipović, a puno su griješili i oni koji su morali biti sigurni, Obšivač i Budicin. Jedini čijim sam učinkom zadovoljan su Batarelo, Blagojević i Križman. Zadovoljan sam i kako je Jo odigrao u napadu, ali nije odradio onaj segment obavezne igre koji je trebao. Svi ostali su bili slabi, ispod očekivane razine. (R. CAR)

VIŠE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter