Pamic: Sa Splicanima pod imperativom pobjede

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši Istre 1961 odigrat ce u nedjelju svoju pretposljednju domacu utakmicu ove sezone. U susretu 27. kola Prve HNL suparnik ce im biti odlicna momcad Splita koja je uoci ovoga kola držala cetvrto mjesto s 43 boda. Puljani ih imaju osam manje i ova su im tri boda od velikog znacaja u borbi za izbjegavanje 12. mjesta koje bi trebalo voditi u Drugu ligu.

U osvit druge nedjeljne utakmice igrane ovog proljeca, prva je bila ona prekinuta s Rijekom, trener Igor Pamic imao je tek manjih nedoumica oko startnih 11. Jedini igrac na kojeg ne može racunati je u posljednje vrijeme odlicni stoper Slobodan Stranatic koji je sakupio tri žuta kartona, pa bi umjesto njega u obranu trebao uskociti Tomislav Barbaric.

- Ocekuje nas vrlo zahtjevna utakmica. Dijelom jer nam u goste dolazi odlicna momcad Splita, dijelom jer još jednom igramo pod imperativom pobjede. No, s tim se imperativom nosimo cijelo proljece, pa sam uvjeren da cemo i ovoga puta znati doci do ta tri boda potrebna u borbi za ostanak - rekao je u najavi nedjeljnog susreta trener Istre 1961 Igor Pamic.

- Ocekujem da cemo i ovom prilikom imati veliku podršku naših navijaca s tribina koji ce nas dodatno pogurati prema novoj pobjedi, dodao je.

- Split igra isto i kod kuce i u gostima. Drska su momcad, svjesna svoje kvalitete, koja se nastoji svakome nametnuti u igri. Zato cemo i mi igrati drugacije nego u nekim prijašnjim susretima, što se vidi vec i po igracima koje sam izabrao za ovaj susret. U napadu sam prednost dao Havojicu, Križmanu i Belleu. Takoder, prvi cu put medu 18 igraca koji ce uci u zapisnik postaviti Stivena Rivica, rekao je Pamic. (R. CAR)

Istra 1961 - Split
Susret 27. kola Prve HNL
Pocetak u 17 sati (Arenasport)
Gradski stadion Aldo Drosina
Sudac: Igor Pristovnik (Zagreb)
Pomocnici: Olujic i Matic (oba Zagreb)


Podijeli: Facebook Twiter