Pamić: S Cibalijom nećemo mijenjati način igre

Igor Pamić (Milivoj MIJOŠEK)
Igor Pamić (Milivoj MIJOŠEK)

Igor Pamić došao je dobro raspoložen na konferenciju za novinare uoči susreta 15. kola Prve HNL s Cibalijom.

- Imam vijest polusezone! Nitko mi se od igrača nije ozlijedio na posljednjim treninzima, pola u šali, pola, nažalost, ozbiljno rekao je trener pulskog prvoligaša. Neću moći računati na Čaglja i Ottochiana, ali to smo već i znali, a Bačelić Grgića ćemo danas testirati na treningu, pa ću na osnovu toga vidjeti hoću li ga i u kolikoj mjeri koristiti. Ono što me najviše razveselilo jest povratak Sandija Križmana. Upitno je koliko će moći sutra izdržati, ali s obzirom na važnost utakmice, trebaju mi on i Roce u napadu.

- Sigurno niti u ovom susretu nećemo odustati od našeg načina igre, dakle nametanja na sredini terena i napadačkog nogometa. Drugačije, posebno pred svojim navijačima, ne smijemo, a niti ne možemo igrati. Nismo se ove sezone prilagođavali nikome osim Dinamu. Zbog toga, takvog načina igre, su nas uostalom navijači i nagradili aplauzom. Stoga smo i dužni napasti Vinkovčane, ali ću odmah reći da će to biti kontrolirani napad. Ovo je za nas iznimno značajna utakmica. S pobjedom bismo se približili klubovima iz gornjeg dijela ljestvice i potom bismo puno mirnije išli u goste Interu u idućem kolu, ali i odigrali preostala četiri susreta do prvenstvene stanke.

Za razliku od napada gdje se situacija znatno popravila u odnosu na protekle susrete, problemi su stigli pred Prskalom. Ozljedom Čaglja od pravih stopera tu su samo Budicin i Zgrablić.

- Prvo moram pohvaliti našeg kapetana Budicina koji dva tjedna nije trenirao zbog problema sa zglobom, ali je stoički podnio sve napore. Ne bojim se ja za obranu. Problema smo imali sad i u vezi, jer Anđelković i Pamić nisu trenirali redovno. Dosta sam zbog umora uslijed četiri "vezane" utakmice i dugih putovanja korigirao treninge, ali su mi se igrači opet požalili na umor, tako da smo poneki trening i preskočili. Sve kako bi sutra bili što odmorniji za ovaj susret. (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter