Pamic: Rijeka je mocna, ali idemo po pobjedu!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Tjedan u kojem je "kuhalo" i na Drosini i na Kantridi, tjedan u kojem su i jedna i druga svlacionica izgubile ponekog stanara, konacno ide kraju, odnosno pocetku. Sva su ta zbivanja, na ovaj ili onaj nacin bila povezana sa sutrašnjim susjedskim derbijem na Kantridi.

U susretu 11. kola Istra 1961 ce gostovati u Rijeci. Biti ce to ogled dvaju klubova "preko Ucke", ogled dvaju klubova na celu kojih su stranci i koje vecim dijelom financiraju stranci, Šceglov s pulske i Volpi s rijecke strane, te dva kluba na klupama kojih su istarski treneri, Pamic i Scoria koje rezultat nije mazio u zadnjim susretima, jer Puljani imaju dva uzastopna prvenstvena poraza, a Rijecani dva uzastopna poraza, po jednoga u kupu i prvenstvu.

Da, tu su i navijaci, Armada i Demoni, za koje možemo samo priželjkivati da se iskažu bodrenjem svojih klubova kako bi stvorili pravi dekor dostojan derbija, a da ovom prilikom rubrike crnih kronika ostanu prazne.

- Spremni smo za ovaj izazov, ali se necemo razbacivati velikim izjavama. Razumljivo je da je Rijeka favorit u ovom susretu jer je na Kantridi favorit protiv svakoga, ali mi u svakoj utakmici idemo po pobjedu, pa cemo s takvim ciljem ici i u Rijeku, ustvrdi je trener Istre 1961 Igor Pamic.

Buduci da je proteklih dana bilo burno u obje svlacionice, nema sumnje da ce gledatelji na Kantridi vidjeti dvije borbene momcadi.

- Rijeka je agresivna, fizicki mocna momcad. Nažalost, mi cemo baš u ovoj utakmici biti dosta oslabljeni u veznom redu gdje ce nam nedostajati Blagojevic i Alen Pamic. Braniti se sigurno necemo. Nemamo bodova koliko sam mislio da cemo imati, ali bili smo lani u pet puta goroj situaciji pa smo se izvukli, zakljucio je Pamic koji je dosad samo jednom poražen na Kantridi vodeci pulskog prvoligaša. (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter