Pamić: Rezultat fantastičan, a igra "ajme majko"

Palac gore, ali samo za rezultat - Igor Pamić (V. KOS/CROPIX)
Palac gore, ali samo za rezultat - Igor Pamić (V. KOS/CROPIX)

Nogometaši Istre 1961 zadržali su stopostotnu učinkovitost u 2014. godini na gostujućim terenima. Nakon Hrvatskog dragovoljca i Slaven Belupa, pred "zeleno-žutima" su u subotu, u svom Gradskom vrtu, kapitulaciju morali potpisati i nogometaši Osijeka.

Vratili su se tako Puljani treći put za redom s punim plijenom iz Osijeka, ali za razliku od prethodne dvije utakmice, na kojima su u potpunosti nadigrali domaćina i slavili s 4:0, odnosno 3:1, nakon subotnjih 1:0 trener "zeleno-žutih" Igor Pamić je jedino mogao biti zadovoljan osvojenim bodovima.

Sve ostalo bilo je daleko od onoga što je Paminjo tražio od svojih pulena i on im je to odmah i rekao, a nezadovoljstvo prikazanom predstavom nije ga napustilo ni dva dana kasnije.

- Bio sam nakon utakmice jako ljut i u svlačionici sam uputio vrlo oštre kritike na igru moje momčadi te su se neki igrači poslije pitali jesmo li izgubili 0:5 ili dobili 1:0, rekao je Pamić.

- Moje nezadovoljstvo se odnosi na prvo poluvrijeme, nakon kojeg smo imali fantastičan rezultat, ali je igra bila "ajme majko". Još se jednom dogodilo da su moji igrači nogometno "poblesavili" i počeli igrati nešto što oni hoće, a ne ono što sam ja tražio.

Krenuo sam s Yoonom, Joom, Havojićem i Radonjićem, četiri vrlo ofenzivna igrača, plus s Pavlovićem i Woonom na bočnim pozicijama, jer sam želio da imamo posjed lopte, budemo opasni i odmaknemo Osječane od našeg gola.

Inzistirao sam na okomitim loptama prema Radonjiću i nijednom nisam rekao Jou da se vrati na našu polovicu, jer sam želio da se igra odvija u drugim zonama, ali moji su igrači radili sve kontra od onog što smo se dogovorili u svlačionici. Premda, da bi igrali okomicu moraš imati igrače koji će se u napadu kretati bez lopte, tražiti loptu, a to je u Osijeku radio jedino Radonjić, ustvrdio je Paminjo. (I. CEROVAC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter