Pamić: Prvo poluvrijeme za 5, nastavak za +4

(Danilo MEMEDOVIĆ)
(Danilo MEMEDOVIĆ)

Na konferenciji za novinare nakon utakmice protiv Splita, trener nogometaša Istre 1961 Igor Pamić, usprkos činjenici da je njegova momčad ostala bez punog plijena zbog gola primljenog tri minute prije kraja, odisao je zadovoljstvom.

Nahvalio je Paminjo tom prilikom svoje igrače koji su se u odličnom svjetlu predstavili protiv kvalitetnih Splićana, istaknuvši pritom da stvarno nikom ne može zamjeriti što nije ostvarena pobjeda. Naknadne analize utakmice gledanjem snimke nisu ga natjerale da promijeni mišljenje, štoviše, sad je bio još čvršćeg uvjerenja da je Istra 1961 u subotu odigrala odličnu utakmicu.

- Pogledao sam dvaput tu utakmicu i na snimci mi je bilo još bolje nego uživo. Kad je utakmica ne gledam ono što je dobro, jer mi je to normalno, već gledam samo ono što je slabo i što mogu nekim potezom promijeniti, da ide u boljem smjeru, što nekad uspijem, a nekad i ne. Za prvo poluvrijeme već su svi ustvrdili da je bilo fantastično, i igrački i rezultatski, nakon dva gledanja snimke mogu reći da ni drugo poluvrijeme iz mog kuta nije bilo puno slabije. Ako bih ocjenjivao, prvom bih dao ocjenu 5, a drugom plus 4, ustvrdio je Igor Pamić.

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU

 


Podijeli: Facebook Twiter