Pamic: Protivnika slomiti taktikom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ogled u kojem ce pulski prvoligaš u srijedu u 17 sati na Drosini ugostiti Lucko bit ce ujedno i prvi sudar ovih momcadi na ovom stadionu. Trebali su nogometaši Istre 1961 upravo s ovim suparnikom otvoriti proljetnu prvenstvenu polusezonu, ali je cijelo to 18. kolo odgodeno zbog snijega i niskih temperatura koje su tada vladale Hrvatskom. U prvom ovosezonskom ogledu istih protivnika Puljani su u Kranjcevicevoj slavili s 2:0.

U srijedu trupama Igora Pamica predstoji novi, nakon Varaždina i Šibenika, treci domaci ogled s klubovima s dna prvoligaške ljestvice. Zanimljivo je da su ta tri kluba trenutno u puno boljoj formi od dobrog dijela momcadi koje stanuju u sredini ljestvice.

- Razumljivo je da cemo mi nakon deset osvojenih bodova u protekla cetiri kola svakako i danas protiv Luckog ici na pobjedu kako bi s nova tri boda napustili mjesto koje nas trenutno i dalje gura u drugu ligu - rekao je trener Igor Pamic uoci drugog od tri susreta u tjedan dana. - Bez obzira na deset dosad osvojenih bodova, još smo uvijek ispod crte. Nismo lako došli do pobjede nad Varaždincima, niti nad Šibencanima i sigurno je da nas niti danas ne ocekuje šetnja na terenu. Lucko nam stiže nakon 3:1 pobjede u Vinkovcima nad Cibalijom koja pokazuje da ih treba respektirati. Zato cemo se i mi danas u igri malo prilagoditi suparniku, ipak nismo mi Barcelona pa da se samo drugi moraju nama prilagodavati, stav je trenera Istre 1961.

Zbog cinjenice da ce u vrlo kratkom razdoblju odigrati tri utakmice, Pamic je najavio promjene u sastavu i igri Istre 1961.
- Ovog puta necemo suparnika lomiti ritmom, ali svakako moramo biti pametni i konkretni u napadu. Znam da u sastavu Lickog zbog žutih kartona nece nastupiti standardni igraci, Rendulic i Blagojevic i to ce im sigurno biti hendikep, kazao je Pamic.

Za ovaj i zadarski susret trener Istre 1961 i dalje ne može racunati na dvojicu iskusnih igraca, Budicina i Rivica, te bolesnog Batelica koji je u subotu s tribina gledao suigrace. (Roberto CAR)

Ulaznice za Rijeku u prodaji vec od ponedjeljka
Kako je iduci suparnik pulskog kluba na Drosini Rijeka, a rijec je o susretu za kojeg vec sad vlada veliko zanimanje, u Istri 1961 su odlucili ulaznice pustiti u prodaju vec od ponedjeljka. Taj ce se susret 24. kola igrati u nedjelju, 1. travnja, s pocetkom u 17 sati (R. CAR)


Podijeli: Facebook Twiter