Pamić: Protiv Zadra nemamo pravo na pogrešku

Goran Roce (Snimio Manuel ANGELINI)
Goran Roce (Snimio Manuel ANGELINI)

Uoči sutrašnjeg dvoboja 18. kola Prve HNL kada na Drosinu (15 sati) stiže Zadar, izgleda da su i igrači u zeleno-žutom i trener Igor Pamić odlučni u namjeri da se od svoje publike za ovu godinu oproste pobjedom. Svaki drugi ishod osim tri boda gurnuo bi pulski klub u vrlo neugodne vode i širom otvara vrata grčevite borbe za ostanak.

- Utakmicu će početi najjača postava jer ovo je utakmica u kojoj se nema što čekati. Napast ćemo od prve minute, da bi što ranije postigli pogodak i prelomili utakmicu - rekao je trener Istre 1961 Igor Pamić.

Ovakva najava znači potpunu agresiju na travnjaku od prvog sučevog zvižduka. Priprema za takav ulaz u susret je i bio jedan od razloga zbog kojih je pulski stručni stožer momčad u četvrtak poveo u karantenu u Medulin.

- Dečki su svjesni važnosti ove utakmice i prihvatili su karantenu kao važan segment pripreme za ovu utakmicu koja nije za nas presudna, ali je iznimno važna i zato moramo pobijediti. Zato danas nema alibija niti u lošem travnjaku. Nemamo pravo na pogreške.

I danas će se, kao i u prethodnim susretima, puno očekivati od najboljeg strijelca, Gorana Roce. Dosad je pet puta zatresao suparničke mreže u prvenstvu.

- Poznajem ga još kao klinca i znao sam da ima sve predispozicije za pravog napadača. On je čista špica. Nažalost, dugo je vremena bio guran na druge pozicije, daleko od špice i izgubio je samopouzdanje. Dugo smo ga čekali, ali se na kraju to čekanje isplatilo i sad zabija u serijama - pohvalio je stasitog Žminjca "div iz Žminja". (Roberto CAR)


Podijeli: Facebook Twiter