Pamić: Protiv Slaven Belupa bi i bod bio dobar

(Arhiva/M. MIJOŠEK)
(Arhiva/M. MIJOŠEK)

Jutarnjim treningom nogometaši Istre 1961 nakratko su se oprostili od "Drosine" jer sutra putuju za Koprivnice gdje ih u nedjelju u 19 sati očekuje ogled drugog prvenstvenog kola protiv Slaven Belupa.

Trener Puljana Igor Pamić na put vodi 18 igrača, a sastav koji je imao na raspolaganju za ogled protiv Hajduka doživio je tri izmjene. U Puli ostaju Goran Roce, Ivan Zgrablić i Kristijan Batelić, a umjesto njih putuju Stipe Bačelić Grgić, Ahmad Sharbini i Denis Ljubović. Paminjo je spremno i izdiktirao sastav koji će krenuti u susret protiv "farmaceuta".

- Još uvijek mi je upitno jedno mjesto u veznom redu, ali za očekivati je da će istrčati Prskalo, Sušić, Čagalj, Stranatić, Milić, Jerković, Linić, Ottochian, Bačelić Grgić, Prgomet i Križman - naveo je trener Istre 1961 imena igrača kojima će ukazati povjerenje u Koprivnici. Kako u Puli ostaju nedovoljno zaliječeni Alen Pamić i Havojić, to znači da će svoju priliku s klupe čekati Radošević, Budicin, Ljubović, Jugović, Blagojević, Prelčec i Sharbini.

- Nisam želio riskirati da mi se nešto desi s nekim od stopera, a usto je Sušić zbog viroze preskočio dva treninga, pa sam stoga na klupi želio imati dvojicu obrambenih igrača - pojasnio je Pamić zašto je Ljubović dobio prednost pred Roceom.

U Koprivnici će Puljane dočekati "raspucani" domaćin, koji je u posljednjih devet dana odigrao tri utakmice i pritom zabio 13, a primio samo dva gola. U Europskoj ligi je Slaven sa 6:0 i 4:2 "isprašio" sjevernoirski Portadown, dok je na otvaranju prvoligaške sezone u Vinkovcima svladao Cibaliju s 3:0.

- U nedjelju bi i bod bio dobar, ali jurit ćemo tri - ustvrdio je "div iz Žminja". (Ivica CEROVAC) 


Podijeli: Facebook Twiter