Pamic: Protiv farmaceuta igrat cemo napadacki nogomet

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nogometaši Istre 1961 nastavljaju s ubitacnim ritmom. Sutra, u sklopu 13. prvenstvenog kola, na Drosinu stiže Slaven Belupo, drugi od cetiri protivnika s kojima ce zeleno-žuti odmjeriti snage unutar samo 13 dana.

Pobjedu na Poljudu protiv Hajduka pulska momcad skupo je platila: Sandi Križman je zadobio rupturu ligamenata koljena, a Andrea Ottochian rupturu ligamenta skocnog zgloba i na njih dvojicu trener Igor Pamic sigurno nece moci racunati u ogledu protiv farmaceuta, drugoplasirane momcadi na ljestvici. Pod upitnikom je, pak, nastup kapetana Fausta Budicina, koji kao uspomenu iz okršaja s "bilima" vuce jace istegnuce ligamenta skocnog zgloba.

- Do pred sam pocetak utakmice necu znati koji cu sastav poslati na travnjak i bit cu prisiljen reagirati na brzinu. Pripremio sam dvije-tri varijante - na sto je muka Igor Pamic, trener Istre 1961.

Osim Budicina, upitan je nastup još dvojice igraca, Alena Pamica kojem je otekao zub te antibioticima smiruje upalu i Slavka Blagojevica koji je zaradio virozu i jucer je primio infuziju.

Bez obzira na veliki broj nedoumica, za ocekivati je da ce se Paminjo odluciti na sastav u kojem ce na poziciji prve špice zaigrati Goran Roce, dok ce Ahmad Sharbini cekati priliku s klupe, premda ce i to umnogome ovisiti o tome da li ce Alen Pamic biti spreman. S druge strane, gotovo je sigurno da ce danas svoj debi u zeleno-žutom dresu upisati Adnan Aganovic.

- Sigurno cemo prezentirati napadacki nogomet, koji jedino znamo igrati i igramo ga cijele sezone - naglasio je Paminjo.

Pamicevo iskljucenje na Poljudu, vec trece u ovoj sezoni, trebalo bi za sobom povuci i jednu utakmicu kazne, no zasad u klub još nije stigla odluka disciplinske komisije HNS-a. (Ivica CEROVAC)

Crnac: "Potuci" cemo se za pozitivan rezultat

Slaven Belupo protiv Istre 1961 u Puli nikad nije slavio, tek je jednom odigrao neriješeno. Sutra ce, k tome, biti bez ozlijedenog Nikole Raka te bez dva U-19 reprezentativca, Darija Canadije i Petra Brleka.

- Rak nam previše nedostaje, no koga nema bez njega se mora. Istra je "domacinska" momcad koju dugo vremena pobijedili, ali svoju kožu u Puli ne želimo prodati - rekao je Pavo Crnac, pomocni trener Slavena. - Ako se treba "potuci", idemo se "potuci", ako ne idemo s tim stavom, bolje da uopce ne idemo na utakmicu. Moramo biti cvrsti, agresivni i pokušati ne primiti gol. (K. EISENBEISSER)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter