Pamić: Ova me pobjeda neće zaslijepiti

Igor Pamić, trener Istre 1961 (Z. KUCELIN)
Igor Pamić, trener Istre 1961 (Z. KUCELIN)

Konferencija za novinare nakon jučerašnje utakmice Istre 1961 i Zadra, koju su "zeleno-žuti" dobili rezultatom 4:0, poprilično je kasnila, Igora Pamića dugo su zadržali "na televiziji". Morao ga je, uz obostrani smijeh, "privesti" predsjednik Josip Bajlo.

Ferdo Milin je došao dobrih desetak minuta prije, pokušavajući sa zadarskim novinarima pronaći uzroke katastrofalnog poraza od Istre 1961.

- Lijep je osjećaj kad se uspije ostvariti ovakva pobjeda. Čestitam svojim dečkima na velikoj borbi i, naravno, pobjedi. Ušli smo u utakmicu s namjerom da prvo poluvrijeme igramo čvrsto i držimo "nulu". Plan je bio da u nastavku ubacimo sve raspoložive snage i pokušamo ostvariti što bolji rezultat. Međutim, događanja su nam išla na ruku.

Činjenica je da nam je isključenje Bilavera dodatno olakšalo posao. Odmah smo potom zabili prvi gol, a također isto ponovili i na otvaranju drugog poluvremena. Nakon toga sve je bilo riješeno, kazivao je Pamić.

Novinari su ga pitali što može očekivati u utorak na Stanovima u uzvratnoj utakmici Kupa?

- Svjestan sam da ova visoka pobjeda može biti i mač s dvije oštrice. Međutim, ova pobjeda me sigurno neće zaslijepiti. Krenut ćemo s najjačim sastavom i pokušati zabiti gol, što bi nas dovelo na korak od polufinala, referirao je spremni Pamić. (D. BAJKOVIĆ)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter