Pamić ogorčen suđenjem na utakmici s Lokomotivom

Razočaran suđenjem - Igor Pamić (M. ANGELINI)
Razočaran suđenjem - Igor Pamić (M. ANGELINI)

Trinaesti nastup sezone nije bio sretan za pulske nogometaše. Na gostovanju na praznom Maksimiru doživjeli su šesti poraz sezone, bolja je, i drugi put, bila Lokomotiva. Već i to što trener Istre 1961 Igor Pamić nije nakon susreta ostao odgovarati na pitanja vezana za utakmicu dalo je naslutiti što se pulskoj momčadi dogodilo u Zagrebu.

- U nastavku susreta kao da je na teren ušao neki drugi Burilo u odnosu na onog iz prvih 45 minuta i sve se promijenilo. Jasno, na gore po nas. Dočekao nas je potpuno drugačiji sudački kriterij, a mi nismo krenuli kako smo trebali, jer su mi trojica naprijed, Jo, Radonjić i Franjić, pala u obaveznoj igri, jednostavno su prestali trčati i domaćin nas je stisnuo pred gol.

- Bit ću objektivan i odmah reći da nije bilo zaleđa kod izjednačujućeg gola. Međutim, tu smo pali u igri i pokušao sam uvođenjem Babića nešto pokrenuti, ali smo potom dobili i taj gol iz jedanaesterca i nakon toga više nismo imali snage za povratak u susret. Penal? 'Ajmo ovako, dodira je bilo, ali… Ako je to bio prekršaj za najstrožu kaznu, onda ćemo na svakoj utakmici imati penala kao u rukometu. Griješimo i mi treneri, griješe i igrači, pa normalno je da i suci pogriješe. I kad vidiš da nema namjere, onda nećeš reagirati. No, ovo što je Burilo, i napominjem samo on, za razliku od njegovih pomoćnika koji su sudili pošteno, nama napravio u drugih 45 minuta u subotu, to je nešto strašno. Ovdje se baš vidjela namjera, jer je u poluvremenu drastično promijenio kriterij. I nakon takvog suđenja neću šutjeti, rekao je Pamić. (R. CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter