Pamić: Očekujem da moji igrači danas budu goropadni

Pulskoj će se publici večeras prvi put predstaviti Ivan Miličević (D. ŠTIFANIĆ)
Pulskoj će se publici večeras prvi put predstaviti Ivan Miličević (D. ŠTIFANIĆ)

Danas će se na Gradskom stadionu "Aldo Drosina", s početkom u 21 sat, odigrati nogometna utakmica između Istre 1961 i Splita. Susret je to drugog kola Prve HNL u kojem će pulski igrači upisati ovosezonsku premijeru na svom travnjaku.

"Zeleno-žuti", koji su tom prilikom zaigrali u crnim dresovima, istim onima u kojima će istrčati i danas, neslavno su prošlog tjedna u Rijeci krenuli u petu uzastopnu sezonu u najjačem razredu hrvatskog nogometa. Kratka pauza između dva prvenstva, kratke pripreme koje je obilježila smrt Alena Pamića i mnoštvo promjena u pulskoj svlačionici, sve je to dovelo do toga da Istra 1961 na Kantridi nije bila prava.

Osnažena Rijeka, koja je s velikim ambicijama krenula u ovu sezonu, znala je kazniti gostujuće slabosti s tri lopte koje su završile iza leđa Antonija Ježine, dok je na drugoj strani domaća mreža ostala netaknuta. Imao je trener Igora Pamić osam dana da kako-tako poveže konce u igri svoje momčadi, odigran je i prijateljski susret protiv Pomorca iz Kostrene, no u pulskom taboru ne kriju da su još daleko od željene forme.

- Očekujem da moji igrači danas budu goropadni. Ne smijemo biti mlitavi kao što smo bili u Rijeci, što igračima ne zamjeram jer znam u kakvom su ambijentu živjeli cijele ove pripreme. Oni imaju pravo na kredit, pogotovo kod mene, ali danas moraju reagirati puno agresivnije. To očekujem od njih.

Na Kantridi je sveukupni ambijent sputao moje igrače, ali sad ću apelirati na njih da ambijent koji se danas stvori na "Drosini" njih razgoropadi i budu sve ono što nisu bili u Rijeci. Onda će Istra 1961 opet izgledati dobro, rekao je Paminjo. (I. CEROVAC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter