Pamić o utakmici s Dinamom: Dali smo koliko smo mogli

Zoran Mamić i Igor Pamić (M. ANGELINI/arhiva)
Zoran Mamić i Igor Pamić (M. ANGELINI/arhiva)

Kad objektivna pulska publika s travnjaka svoje igrače isprati velikim aplauzom, jasno je da se "zeleno-žutima" ne može ništa zamjeriti. Postoje porazi i "porazi".

- Čestitam Dinamu i mojim dečkima. Njima i naslov prvaka. Mogu to reći, jer je ovo drugi svijet za nas. Mi smo dali koliko smo mogli. Nisam ljut, ali prejeftino smo dobili golove. Pogriješili smo na bočne lopte kad su iskusni igrači griješili, a loše smo reagirali i na onu okomitu loptu za Čopa. Moramo zaboraviti ovo i idemo se okrenuti gostovanju kod Dragovoljca. Idemo tamo nešto pokušati osvojiti, iako neće biti lako, rekao je Pamić.

- Čestitke mojim igračima na zasluženoj pobjedi, drago mi je da smo u prvoj utakmici ostvarili očekivani rezultat. Pripremne su utakmice jedno, a službene ipak drugo. Kontrolirali smo igru po teškom terenu, što nam je Istra i dopustila. Strpljenjem i agresijom smo na kraju zabili tri gola, rekao je Zoran Mamić. (R. CAR)

Blagojević: Jeftino smo primili golove

Fantastični potez Slavka Blagojevića u 12. minuti uzdrmao je tribine na "Drosini". Nažalost, to nije bilo dovoljno.

- Istina je da nisam dobro trenirao, ali zadnjih dana sam se uključio i šef je procijenio da mogu početi utakmicu. Nije mi bilo lako fizički parirati, ali dao sam sve od sebe. Bila je ovo tvrda, muška utakmica. Mi smo nastupili u dosta oslabljenom sastavu, tako da smo se formacijski morali postaviti zatvorenije i čekati šansu u kontri. Mislim da je veći dio utakmice to dobro izgledalo, ali nesretno primljeni gol vratio nas je na početak i nakon toga smo pali.

Isto nam se dogodilo i u drugom poluvremenu, jeftino smo primili gol i izgubili utakmicu. Dinamo je momčad koja zna kazniti grešku i neka pet puta nešto dobro napravite, šesti put će biti spremni da vas kazne. Zato su uostalom i naša najbolja momčad, a upravo su i zato zasluženo pobijedili, zaključuje Blagojević. (D. RAMIĆ KOVAČIĆ)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter