Pamic: Nitko nam ne brani pobjedu!

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uoci subotnje prve cetvrtfinalne utakmice Kupa Hrvatske kada ce na "Drosini" gostovati Dinamo, pulski prvoligaš Istra 1961 održao je jucer konferenciju za novinare. Suparnik je najatraktivniji moguci, a dolazak "modrih" u Pulu uvijek privlaci veliku pažnju. Sad kada je Istra 1961 odradila sjajan posao u prijelaznom roku i kad navijaci s nestrpljenjem išcekuju prvi ovogodišnji susret jedinog istarskog prvoligaša u Puli, ne treba sumnjati da ce na tribinama "Drosine" biti veliki broj svih onih koji su se zaželjeli najvažnije sporedne stvari na svijetu. Zanimljivo je i da je formalni domacin ovog susreta Dinamo. Puljani ce domacini biti u uzvratu što ce se 7. ožujka igrati na Maksimiru.

- Svi mi vrlo dobro znamo tko je Dinamo u hrvatskom nogometu. Najjaci klub i klub s najboljim igracima u HNL-u ovoga trenutka, i stoga je normalno da su oni favoriti u našem medusobnom sudaru u cetvrtfinalu Kupa Hrvatske. Nama Kup nije imperativ, ali isto tako nitko nam ne može zabraniti da se nadamo pobjedi nad Dinamom i mogucem osvajanju Kupa - rekao je trener Istre 1961 Igor Pamic.

- Smatram da sad imamo hrabru, pametnu momcad s velikim brojem kvalitetnih igraca koja nam omogucuje da bez problema igramo na dva fronta i ne moramo se nikoga bojati. Ne smijemo si dopustiti da razmišljamo samo o obrani, jer tako necemo sigurno pobijediti. Moramo i mi napasti i tako njih natjerati da se brane i razmišljaju o nama.

O mjerama sigurnosti koje ce u subotu biti na snazi u i oko stadiona "Aldo Drosina" više je na presici rekao Robert Pavlekovic, policijski službenik iz Odjela za javni red PU istarske.

- I za ovaj ce susret vrijediti sve one mjere koje su vec dobro poznate u vezi zabrane unošenja alkoholnih pica, pirotehnickih sredstava, neprihvatljivih transparenata, kišobrana. Usto ce od 13 do 18 sati za sav promet biti zatvorena Ulica Marsovog polja od zaobilaznice do parkirališta ispred Croatia osiguranja. Buduci da se ocekuje dolazak 300 do 400 pripadnika BBB-a, za koje ce biti otvorena posebna blagajna na južnom dijelu stadiona, molimo navijace pulskog kluba da ne kupuju ulaznice na toj blagajni, vec na onoj na sjevernoj strani. Vjerujemo da ce sve proteci u najboljem redu, pa pozivamo navijace da fer navijanjem uvelicaju ovu utakmicu -zakljucio je Pavlekovic.Ulaznice za subotnju utakmicu od danas se mogu kupiti na blagajni stadiona. Blagajna sa sjeverne strane "Drosine" u petak ce raditi od 15 do 18 sati, a u subotu ce biti otvorena od 12 sati. Cijene ulaznica su 60 kuna za zapadnu, 40 kuna za istocnu i južnu tribinu, te 20 kuna za sjevernu. Ulaz na stadion biti ce dopušten od 13.30 sati. (Roberto CAR)

VIŠE O NAJAVI UTAKMICE PROCITAJTE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE OD PETKA.


Podijeli: Facebook Twiter