Pamić nikad više u goste Lokomotivi

Igor Pamić, trener Istre 1961 (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)
Igor Pamić, trener Istre 1961 (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)

Premda je prošlotjedna utakmica s Lokomotivom ostala iza njega i maksimalno je usredotočen na sutrašnji ogled protiv Slavena, trenera Igora Pamića način na koji je Istra 1961 poražena još uvijek tišti.

- Burilo nije došao na tu utakmicu da nas pokrade, a što se dogodilo na poluvremenu ja ne znam, mogu samo pretpostaviti. Bili smo mi i ranije oštećeni, poništeni su nam regularni golovi protiv Zadra i Slavena, ali sam šutio jer ni u jednom trenutku se nije vidjela namjera sudaca da nas pokradu. Žalio sam za bodovima, ali nisam "a" rekao jer su i suci ljudi, i oni mogu pogriješiti.

No, nismo ni mi glupi da na ovo što je bilo protiv Lokomotive gledamo kao na loš sudački dan. Stoga sam odlučio da više nikad kad igramo protiv Lokomotive neću ići na gostovanje. Sto posto, ostat ću u Puli. Zašto uopće da idem u Zagreb? Pokrast će me, iznervirat ću se i bit ću isključen. Na "Drosini" ću protiv Lokomotive biti na klupi, u Maksimiru neću sigurno, jedino ako me predsjednik na to ne bude natjerao, rekao je Pamić. (I. CEROVAC)


Podijeli: Facebook Twiter