Pamić nezadovoljan Joom, Brazilac propustio trening

Igor Pamić imao je što reći Jou (D. MEMEDOVIĆ)
Igor Pamić imao je što reći Jou (D. MEMEDOVIĆ)

Umjesto prijateljske utakmice protiv trećeligaša Rovinja, koja je jučer trebala biti odigrana na Valbruni, nogometaši Istre 1961 popodne su proveli na masažama i odmarajući se.

Odluka je to koju je nakon dvoboja sa Slaven Belupom donio trener Igor Pamić, s jedne strane nezadovoljan načinom na koji su njegovi puleni odigrali taj susret, prvenstveno količinom trke, ali s druge strane zasigurno svjestan da se kod igrača nakupio veliki umor i da bi kontraproduktivno bilo odmah drugi dan odigrati još jednu utakmicu, bez obzira što su "kanarinci" zasigurno manje zahtjevan protivnik od "farmaceuta".

Usto, nekolicina "zeleno-žutih" se požalila na manje zdravstvene probleme pa je stoga donesena odluka da se jučer napravi lakši trkački trening, koji su odradila 22 od 31 igrača koji se trenutno nalazi u Medulinu.

U tom društvu nije bilo Joa kojem je Paminjo u svom stilu poprilično toga spočitnuo u vezi s voljnim momentom na ogledu protiv Slavena, a je li potom Brazilac preskočio trening zato jer je bio ozlijeđen ili uvrijeđen, saznat ćemo ovih dana.

Jedan od onih koje nešto "zateže" je i Ivor Horvat, koji je u utorak normalno odradio taktički trening, ali ga potom nije bilo na utakmici i tako je u prvom poluvremenu na poziciji desnog beka zaigrao Demir Kajević, 24-godišnji Crnogorac koji je stigao na probu u ponedjeljak.

- Rodom sam iz Rožaja, gdje sam i krenuo s nogometom, a onda sam otišao u Beograd i tamo godinu i pol dana igrao za Rad. Uslijedio je povratak u Crnu Goru, najprije u Jedinstvo iz Bijelog Polja, potom sam tri godine igrao za Grbalj iz Radanovića, a posljednju godinu sam bio u Mornaru iz Bara.

Prirodna mi je pozicija desni bek, a igrao sam i na desnom i na lijevom krilu. Kao svoje dobre strane istaknuo bih fizičke predispozicije, moć ponavljanja, a usto sam uporan i dobro čitam igru, rekao je Kajević, kojeg je odmah po dolasku kondicijski trener Peršić isprobao sa štopericom u ruci. (I. CEROVAC)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter