Pamić: Ne prihvaćam bježanje od duela

Igor Pamić i Miroslav Kuljanac (L. GERLANC / CROPIX)
Igor Pamić i Miroslav Kuljanac (L. GERLANC / CROPIX)

Konferencija za novinare na Stanovima svaki put počinje sve kasnije, najprije su Igor Štimac i Igor Pamić morali pred televizijske kamere. Pamić je po završetku utakmice izgledao poprilično ljut, ali se valjda pred kamerama uspio smiriti pa je na "presicu" došao u poprilično "kul" raspoloženju.

- U prvom poluvremenu smo bili neobjašnjivo loši, dok smo se u nastavku uspjeli pribrati i prikazati solidnu partiju. Više od samog poraza brine me psihološko stanje moje momčadi. Ne znam, radi li se o pritisku ili nečemu drugome. Osim Pamića i Vukmana ja u tom prvom poluvremenu nisam vidio jednog igrača sa željom da nešto napravi. To je jednostavno bilo ajme meni. Nije mi problem pogreška, nije mi problem ako je netko brži i agilniji u duelu, ali mi je veliki problem ako bježimo od duela. To jednostavno ne mogu prihvatiti.

Sportski je Pamić čestitao domaćinima na pobjedi.

- Da ne bi ispalo kako je stvar samo u nama, kazat ću da je Zadar zasluženo slavio i na tome im čestitam. Naravno da je jedanaesterac i crveni karton itekako usmjerio utakmicu. Nije ugodno što smo na posljednjem mjestu, ali još je puno utakmica pred nama. Već u sljedećem kolu mi se možemo pomaknuti s njega i fenjer prepustiti nekome drugome. Bit će u svakom slučaju interesantno do samog kraja sezone.

Igor Štimac, što je i normalno nakon pobjede, bio je odličnog raspoloženja. 

- U potpunosti se slažem s onim što je rekao moj prijatelj i kolega Igor Pamić. Ja sam gledajući Istru u prvom dijelu vidio Zadar iz susreta sa Zagrebom. Bili su potpuno anemični, baš kao i mi u toj utakmici, bez izražene želje da nešto više naprave pred našim vratima. Naravno da je to isključenje i jedanaesterac usmjerilo utakmicu na naš mlin. Gosti s igračem manje nisu uspijevali ozbiljnije parirati mojim igračima. (D. BAJKOVIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter