Pamić: Najsretniji sam čovjek na svijetu

Igor Pamić (M. ANGELINI)
Igor Pamić (M. ANGELINI)

Za nama je ostao prvi dio sezone koji je navijačima "zeleno-žutih" donio puno više radosnih nego tužnih trenutaka.

- Sretan sam, najsretniji čovjek na svijetu, rekao je Igor Pamić, trener Istre 1961. - Premda nije bilo previše gledatelja na stadionu na ovim zadnjim utakmicama, osjetio sam jednu pozitivu, a to znači da su ljudi vidjeli da se ovdje nešto dobro radi. U sam rezultat ionako nisam nikad sumnjao, premda, u odnosu na očekivanja, moramo biti svjesni da smo napravili više nego što se od nas očekivalo. Čak i ja, koji sam rođeni optimist i uvijek ću takav biti, nisam ovo očekivao. No, nama je naš rezultat donijela igra i to me veseli. Imamo konstantu igre i nije slučajno ovo što se dogodilo zadnjih pet utakmica, četiri pobjede i remi na Kantridi. Ništa u životu nije slučajno, jer kad je bilo najpotrebnije, bili smo najžešći.

Kad bi po onoj "što bi bilo da je bilo" mogao promijeniti dvije stvari u polusezoni, Paminjo se nije puno premišljao što bi napravio.

- Baš bih volio vidjeti kako bi sve ovo izgledalo da su nam suci prvih desetak kola sudili kao što su nam sudili ostatak polusezone. Da nije bilo tih sudačkih grešaka, a moje je mišljenje da je bilo i namjernih i nenamjernih, to bi sigurno drugačije izgledalo. Kad na početku prvenstva ostvariš rezultat onda dobiješ zalet, postaneš psihički stabilniji, a nama taj rezultat nisu dali suci i stoga mi nemamo poneki bod više - rekao je Pamić. - Usto, volio bih vidjeti što bi bilo da je naš teren u vrhunskom stanju. Sudačke odluke i teren na "Drosini" su nam oduzeli puno bodova, dodao je. (I. CEROVAC)

CIJELI RAZGOVOR ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter