Pamić: Najbolji kad bude najpotrebnije

Igor Pamić - taktika u prvom planu (D. ŠTIFANIĆ)
Igor Pamić - taktika u prvom planu (D. ŠTIFANIĆ)

Nogometaši Istre 1961 broje zadnje medulinske dane uoči starta drugog dijela prvoligaškog prvenstva. Do otvarajućeg susreta, zaostale utakmice 17. kola, s Dinamom koji će na "Drosini" gostovati već u četvrtak, ostalo je još malo vremena za rad. A to je ono što "zeleno-žutima" ovog trenutka najviše nedostaje. Bolesti i ozljede pretvorile su u pepeo sve zamisli trenera Igora Pamića o ovom pripremnom razdoblju, pa je tako subotnji susret s Kopranima trebao biti generalka u kojoj su pulski igrači trebali isprobati posljednje zamisli uoči dolaska Zagrepčana. Nažalost, naglasak je na onoj riječi "trebali".

- Nikakva generalka, nažalost, to neće biti. Jednostavno smo morali u hodu promijeniti početni plan i za proljetnu polusezonu ćemo se pripremati kroz samo prvenstvo. Drugačije ne možemo. Objektivne okolnosti nas tjeraju na to, pa kad je već tako, onda ćemo se tome i prilagoditi. Radit ćemo tako da budemo najbolji kad bude najpotrebnije - smirenim je glasom rekao trener Pamić.

- Nedostaju nam i taktički treninzi i posebno prijateljske utakmice. Zato smo ovoga tjedna razinu rada podigli na višu razinu i to potom isprobali na terenu protiv Pomorca. Mogu samo reći da sam s onim što su moji igrači prikazali u toj utakmici puno zadovoljniji od onoga što su pokazali protiv Slavena i Osijeka. To znači da idemo pravim smjerom, ali da smo još daleko od prave forme, to je razumljivo. (R. CAR)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter