Pamic: Kriv sam jer sam stao uz igrace

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Igoru Pamicu, žminjskom treneru "Karlovca", disciplinska komisija kluba izrekla je neuobicajenu mjeru - suspenziju na mjesec dana zbog prometnog prekršaja, vožnje pod utjecajem alkohola (0,57 promila) i odbijanja testiranja na droge, zbog cega je ostao i bez vozacke dozvole. Time je, kažu u karlovackom klubu, div iz Žminja naštetio ugledu kluba.

"Da vam budem iskren, još mi nije jasno na koji bih ja to nacin tu suspenziju trebao odraditi, a cini mi se da ne znaju ni oni koji su mi je izrekl"i, rekao nam je Pamic kojeg smo telefonom dobili a gdje drugdje nego na karlovackom stadionu.

"Namjeravao sam jutros obaviti sastanak s predsjednikom kluba Stjepanom Turkovicem ne bih li doznao stvarne razloge moje suspenzije, no nisam uspio jer je naš susret trajao svega cetiri minute. Naime, razlozi koje mi predsjednik želi natovariti kao krivnju cista su laž. Napustio sam sastanak i razmišljam zbog svega angažirati i odvjetnika. No, nadam se i vjerujem da cu s klupskim celnicima uskoro uspjeti barem otvoreno porazgovarati o svemu.

Pamic i dalje tvrdi da mu je slucaj s policijom, koja ga je zaustavila u vožnji pod utjecajem alkohola i željela testirati na drogu, namješten jer ga se želi maknuti iz kluba, što su pravi razlozi ovog sukoba s dijelom uprave.

"Klub ima problema s dobivanjem prvoligaške licence za sljedecu sezonu zbog odredenih dugovanja prema igracima, a ja sam krivac jer sam, kao, nagovarao igrace da ne potpišu izjave o odricanju potraživanja od kluba ne bi li on dobio licencu. Kriv sam dakle zato jer sam stao na stranu igraca, jer smatram da svoje igrace moramo poštivati i da su zaslužili dobiti ono što su pošteno i zaradili. Naši igraci sigurno nisu "pijani milijarderi", kako ih neki iz vodstva kluba nazivaju, jer takvih "milijardera" u "Karlovcu" nema. Igraci su samo tražili svoje pošteno zaradene place", veli Pamic. (K. KLARIC)

ŠTO JE JOŠ PAMIC IZJAVIO ZA GLAS ISTRE, CITAJTE U TISKANOM IZDANJU OD CETVRTKA


Podijeli: Facebook Twiter