Pamić: Jedan od najvažnijih tjedana u polusezoni

Igor Pamić (M. MIJOŠEK)
Igor Pamić (M. MIJOŠEK)

Posve neuobičajeno, pulski su nogometaši jučer jedini trening na "Drosini" odradili točno u podne. Dosad su u pravilu trenirali ujutro, katkad i popodne. No, nije to bilo jedino neuobičajeno nakon susreta sa Slavenom. Još je čudnije bilo to što je trener Pamić nakon tog susreta svoje pulene odveo u karantenu. A to je tek netipično za njega.

Ipak, razloge takvih postupaka koji su od subote do danas izmijenili rutinu "zeleno-žutih" valja tražiti u delikatnosti aktualnog trenutka. Tjedan u kojem Istra 1961 igra tri važna susreta, dva prvenstvena pred svojim navijačima, ovaj subotnji u kojem su remizirali sa Slavenom i onaj koji ih iduće subote očekuje protiv Osijeka, te sutrašnji gostujući susret osmine finala Kupa Hrvatske protiv Zagreba, posebno je već odavno označen u kalendaru pulskog kluba.

- Dobro je poznato da ja inače nisam pobornik toga da mi momčad ide u karantenu, jer kao trener vjerujem svojim igračima, ali ovoga sam puta htio da mi igrači budu maksimalno fokusirani na ovo što nam slijedi - rekao je trener Igor Pamić.

- Ipak je to vikend, pa uvijek postoji opasnost da nekog igrača povuče da navečer izađe dulje van i da mi ne bude sto posto spreman za ovo što nas očekuje, a to si nisam želio dopustiti. Ovaj nam je tjedan jedan od najvažnijih ove polusezone, jer možemo puno napraviti i u prvenstvu i u Kupu, i zato sam sa svoje strane napravio sve da bismo bili sto posto koncentrirani na ove dvije utakmice i da si poslije ne mogu predbaciti da nismo poduzeli sve što smo mogli da bismo bili pravi. Zato smo se okupili u Medulinu, malo se odmorili, pravilno se hranili i okrenuli se idućem suparniku, Zagrebu, dodaje Pamić. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter