Pamic: Imam pravo biti optimist

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Susretom protiv Hajduka, koji ce se na Gradskom stadionu "Aldo Drosina" odigrati u nedjelju s pocetkom u 21 sat, nogometaši Istre 1961 krenut ce u svoju cetvrtu uzastopnu prvoligašku sezonu.

- Jedva cekamo da sezona pocne, a jedan od razloga je i taj što cemo tek onda moci vidjeti rezultate ovih priprema i što smo na njima dobroga napravili - rekao je Igor Pamic, trener Istre 1961.

- Dobro smo krenuli u prelazni rok, doveli smo dosta novih lica, ali svi dobro znamo da treba proci odredeno vrijeme da igrac u novom klubu pokaže je li pravi ili ne. Usto, ja sam trener koji ima neke svoje ideje, razlicite od vecine drugih trenera, i svjestan sam da treba proci odredeno vrijeme da se novi igraci na to priviknu i prilagode. Ako necim nisam zadovoljan, onda je to pegula s ozljedama koja nas stalno prati i kad bih sad mogao birati, želio bih da prvenstvo pocne tek za 15 dana. Buduci da to ne mogu, a vec smo odavno rekli da kukanja nece biti, jer od njega i tako nema nikakve koristi, krenut cemo u nedjelju i pokušati ostvariti što je moguce bolji rezultat.

- Da smo kompletni od prvog dana, odnosno da nemamo probleme s kažnjenim i ozlijedenim igracima, uvjeren sam da bi sezona bila super. No, i ovako imam pravo biti optimist i reci da nikako ne ocekujem Istru 1961 u borbi za ostanak - rezolutan je Pamic.

- Naša želja i cilj koje smo si postavili pred ovu sezonu jest prvenstveno da igramo dobar nogomet, dodao je. (I. CEROVAC)

CIJELI TEKST U TISKANOM IZDANJU OD SUBOTE.


Podijeli: Facebook Twiter