Pamić: Hvala mojim igračima na ovoj utakmici

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zadovoljan je nakon jučerašnje utakmice s Rijekom bio Igor Pamić, trener Istre 1961, ali i ostavio dojam da malo žali što njegova momčad nije bolje iskoristila Rijekine darove.

- Pretpostavljam da smo zadovoljniji i sretniji rezultatom, ali gledatelji su mogli vidjeti dobru utakmicu. Hvala mojim igračima na ovoj utakmici i polusezoni. Rijeka je dominirala, znamo da su bolji, ali bolji ne pobjeđuje uvijek. Rijeci smo ove sezone zabili pet golova, a osvojili samo bod.

Kolegi Keku hvala na rezultatima koje je postigao za hrvatski nogomet, rekao je Pamić.

- Pravi derbi pun uzbuđenja. Najavio sam da će biti živo, agresivno i atraktivno ali nismo došli do željenih bodova. U jednom izrazito napadačkom pristupu napravili smo pogreške kojima smo prosuli sve ono za što smo kopali i radili.

Fenomenalno smo ušli u utakmicu, igrali smo pravi nogomet, a onda sami sebi ubili ritam i oživjeli suparnika. Svi vidimo da je previše neforsiranih grešaka, pala je dekoncentracija kod pojedinaca, ali moramo skupiti snagu da izdržimo ovu polusezonu do kraja, istaknuo je trener Rijeke Matjaž Kek. (M. S.)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter