Pamić: Dočekat će nas vrlo motiviran domaćin

Miroslav Kuljanac i Igor Pamić (M. ANGELINI)
Miroslav Kuljanac i Igor Pamić (M. ANGELINI)

Danas u 15 sati pulski će nogometaši u osječkom Gradskom vrtu imati drugo uzastopno prvenstveno gostovanje, ukupno treće ovog proljeća. Prethodna su dva, protiv Hrvatskog dragovoljca i Slaven Belupa, zaključili pobjedama, pa se u Istri 1961 nadaju da će jednako uspješno proći i današnji nastup u sklopu 24. kola Prve HNL.

Gledano po posljednja dva pulska gostovanja u Osijeku, s kojih su se na "Drosinu" vratili sa svih šest bodova ili po ljestvici gdje Puljani s visine šeste pozicije gledaju pretposljednjeg suparnika, dalo bi se zaključiti da su "zeleno-žuti" favoriti u ovom ogledu.

Međutim, tijekom ovog se tjedna puno toga promijenilo u Osijeku, zbog čega su u pulskom klubu jučer prije ručka na put krenuli svjesni da ih čeka vrlo težak ispit. Naime, u Osijeku su promijenili predsjednika s dijelom uprave, ali i trenera.

Bivši, Kulešević pod čijim su vodstvom Osječani u dva navrata dobrano namučili Riječane, sad je preuzeo ulogu sportskog direktora, a naslijedio ga je Tomislav Rukavina kojem će to biti prvi susret u toj ulozi. Baš iz tog razloga trener Puljana Igor Pamić bio je vrlo oprezan u najavi današnje utakmice.

- Sve ovo što se proteklih dana događalo u osječkom klubu sigurno im je podiglo samopouzdanje uoči današnjeg susreta i mi smo svjesni da će nas čekati vrlo motivirani domaćin koji će napraviti sve ne bi li pod novim vodstvom startao pobjedom.

Posebno jer im situacija na ljestvici imperativno nalaže da pokušaju dohvatiti sva tri boda. Po tome će ovo gostovanje biti vrlo slično onom prethodnom u Koprivnici, a ne bih imao ništa protiv da i krajnji ishod bude identičan. No, time svaka sličnost s prošlim susretom završava, rekao je trener pulskog prvoligaša. (R. CAR)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter