Pamić: Bit ćemo kao Ferrari

Žestoko - Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)
Žestoko - Igor Pamić (D. MEMEDOVIĆ/arhiva)

S obzirom da od četvorice igrača koji su stigli u smiraj prelaznog roka pravo nastupa u subotu protiv Lokomotive imaju samo Mutombo i Pavlović, trener Istre 1961 Igor Pamić iznio je svoje dojmove o njima.

- Na Pavloviću se vidi da još nije posve spreman, ali zadovoljan sam njegovim nastupom protiv Zvijezde. Vidi se da je pravi igrač, da razmišlja u igri, i zato sam blizu toga da ga postavim od početka.

Mutombo je igrač kojeg sam tražio i dobio. On je pravo pojačanje, s njime ćemo biti puno opasniji u napadu. Može igrati na svim pozicijama u napadu, i na krilu, i u špici i iza špice. Dobio je udarac u srijedu, ali rekao je da je spreman za nastup, što je odlična vijest.

Naime, iako sad imam veliki broj igrača, nije ih baš previše na raspolaganju za sutrašnji susret. Hajder ima tri žuta kartona, Aguilar nema pravo nastupa, Franjić je bolestan, Kramarić je tek jučer odradio prvi trening, Horvat je ozlijeđen, a Jo je bez treninga ovoga tjedna, rekao je Pamić.

Svi ti izostanci past će u drugi plan sutra kad "zeleno-žuti" istrče na pulski travnjak protiv Lokomotive.

- Idemo dobiti. Znam da je to utakmica koju naši navijači željno iščekuju, jer smo puno puta dosad "pokradeni" u susretima s njima. Da je suđenje u dva ovosezonska susreta s Lokomotivom bilo normalno, mi bismo danas imali šest bodova više. Zato je razumljivo da su naši navijači već nabrijani i očekujem da će i na ovoj utakmici biti fantastični kao i u prethodna dva susreta, kad su nam bili značajna podrška s tribina.

Međutim, mi si na terenu ne smijemo dozvoliti da nas ponesu emocije. Moramo igrati "hladnih glava", ali i biti žestoki i agresivni. Dat ćemo gas do daske, biti kao Ferrari, ustvrdio je Pamić.

Ulaznice za utakmicu s Lokomotivom

Ulaznice za sutrašnji susret mogu se po uobičajenim cijenama, 50 kuna za zapad, 40 za istok i 20 za sjever, kupiti na glavnoj blagajni stadiona "Aldo Drosina" danas od 14 do 16 sati i sutra od 11 sati. (R. CAR)

VIŠE ČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter