Pametnim telefonima do hrvatskih kampova

Nova mobilna aplikacija za hrvatske ljubitelje kampova
Nova mobilna aplikacija za hrvatske ljubitelje kampova

Nakon što je protekle godine Kamping udruženje Hrvatske (KUH) predstavilo prvi vodič za kampove u Hrvatskoj pod nazivom Camping Croatia, upravo je ovih dana objavljena i njegova hrvatska inačica. Sada i domaći gosti mogu svojim pametnim telefonima krenuti u otkrivanje bogate ponude naših kampova.

- Za razliku od stranaca, domaći gosti u hrvatskim kampovima ostvaruju tek 2,5 posto noćenja što znači da su u 2012. ostvarili tek nešto više od 55 tisuća dolazaka i 409 tisuća noćenja. Tako smo u namjeri da kamping ponudu što više približimo domaćem gostu izdali novu poboljšanu verziju aplikacije Camping Croatia i na hrvatskom jeziku, kaže nam Adriano Palman iz ovog udruženja.

Aplikacija je namijenjena mobilnim uređajima iPhone i Android, a može se pregledati i preuzeti na linkovima za Android (Google Playa) i iPhone (iTunes), kao i na središnjem hrvatskom kamping portalu www.camping.hr. Na jednome mjestu objedinjuje podatke o većini hrvatskih kampova i kamp-naselja, a aplikacija je dostupna i na engleskom, njemačkom, talijanskom, slovenskom i nizozemskom jeziku. Uz ostala poboljšanja i obogaćivanja, u novoj verziji aplikacije dostupni su i novi te detaljniji opisi kampova. Vodič sadrži 200-tinjak kampova u Hrvatskoj, a baza podataka redovito se ažurira novim točkama interesa. (B. BAN)

VIŠE O OVOJ TEMI U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter