Palicom nasrnuo na drugog vozaca pa mu razbio staklo

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Zbog oštecivanja tude stvari kazneno ce odgovarati 33-godišnjak iz Pule, kojeg je zbog incidenta u prometu koji se zbio još 14. ožujka policiji prijavio ošteceni 57-godišnjak s podrucja Medulina.

Naime, spornoga dana rano ujutro, oko 5.45 sati, 57-godišnjak se vozio Seatom pulske registracije Ulicom Marsovog polja prema Cesti prekomorskih brigada. U jednom trenutku iza njega se pojavio Ford, takoder pulskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 33-godišnjak iz Pule. Buduci da je Puljanin vozio s dugim svijetlima, 57-godišnjak mu je kroz prozor prstima signalizirao da ga svijetla zasljepljuju te da mu smetaju u vožnji.

Tada je 33-godišnjak Fordom nepropisno pretekao Seat i naglo skrenuo u desnu traku pa je došlo do kontakta dvaju vozila, a potom je Ford zaustavio tako da je blokirao obje prometne trake. Puljanin je tada iz automobila izvadio teleskopsku palicu te je prišao Seatu i najprije udario 57-godišnjaka, a nakon toga i staklo na automobilu. Vozac Seata se uplašio i otišao, te o dogadaju istoga dana obavijestio policiju.

Vozac Forda kriminalisticki je obraden protekle nedjelje, a prema policijskom izvješcu slijedi mu kaznena prijava zbog uništenja i oštecenja tude stvari, te optužni prijedlog zbog pocinjenih prekršaja iz Zakona o oružju te o Zakona o sigurnosti prometa na cestama. (M. VUKŠIC)


Podijeli: Facebook Twiter