Paketi sa školskim knjigama stižu idući tjedan

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ušli smo u drugu polovicu kolovoza, što znači da se 8. rujna i početak nove školske godine ubrzano približava. I dok za učenike to znači povratak u školske klupe i nove obveze, roditeljima označava novi, i to nemali, trošak te stres oko kupovine svog potrebnog školskog pribora i udžbenika.

Kako su nam rekli u Novim istarskim knjižarama, udžbenika u slobodnoj prodaji još nemaju, a paketi se trenutno slažu i trebali bi biti u prodaju od idućeg tjedna. U knjižari Algoritam Profil Mozaik doznajemo da u slobodnoj prodaji imaju udžbenike Profila i Alfa knjižare, dok one Školske knjige vjerojatno neće imati, već će se one prodavati u knjižari na Forumu. I ovdje očekuju da će paketi biti gotovi desetak dana prije početka školske godine, a kako vele, još se uvijek može predbilježiti za kupnju paketa, sve do 25. kolovoza.

I iz Školske knjige doznajemo da u prodaji imaju neka izdanja, no ne i sve udžbenike. Kako vele, deset dana prije početka školske godine trebali bi se kompletirati svi paketi za one koji su se predbilježil, te ističu da se i ovdje mogla odabrati on-line kupovina i besplatna dostava do kuće, i to uz sudjelovanje u nagradnoj igri za sve kupce čiji su računi veći od 300 kuna.

Dodajmo da i ove godine kupnju udžbenika nudi nekoliko internetskih portala. Uz besplatnu dostavu do vrata i uštedu vremena jer nema lutanja po raznim knjižarama, ti portali nude i popuste na kupovinu pribora ili kod idućih kupnji. No, na mejlove ovih kupaca također je nedavno stigla obavijest da će dostava paketa, koja je trebala početi od ovog tjedna, nešto kasniti jer još uvijek nisu tiskani svi udžbenici. i  - GO02969266.jpg  B. P.  - GO02969265.jpg Mama Katica kupovala je bilježnice i pribor (B. PETROVIĆ)

CIJELI TEKST PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter