Ozlijeđeni turisti na plaži

(Ilustracija / S.RADOLOVIĆ / Glas Istre)
(Ilustracija / S.RADOLOVIĆ / Glas Istre)

Na pulskom i rovinjskom području su u utorak i srijedu evidentirana tri slučaja teškog ozljeđivanja turista na plažama. U utorak oko 21 sat je u kampu u Medulinu, 19-godišnji austrijski državljanin je skočio u more, bez da je provjerio dubinu vode, prilikom čega je teško ozlijedio leđa. Zbog zadobivenih ozljeda je zadržan na liječenju u pulskoj Općoj bolnici.

Na rtu Kamenjak je u srijedu oko 11.50 sati, 23-godišnja talijanska državljanka skočila sa stijene visoke oko 6-7 metara, pri čemu je nezgodno pala na morsku površinu te je zadobila ozljede leđa. Ozlijeđenoj djevojci su pomagali drugi kupači, do dolaska djelatnika JVP Pula, koji su je iznijeli na kopno.

Na mjestu događaja, 23-godišnjakinji su liječničku pomoć pružili djelatnici pulske Hitne pomoći, a potom je prevezena u pulsku bolnicu na daljnje medicinsko zbrinjavanje. Istog dana je na plaži u mjestu Škaraba u Rovinju oko 15 sati, 57-godišnji talijanski državljanin silazio sa stijene, kada se poskliznuo, izgubio ravnotežu i pao prilikom čega je ozlijedio stopalo. Muškarcu je pružena liječnička pomoć u rovinjskoj bolnici. (M. S.)


Podijeli: Facebook Twiter