Ozlijedena suvozacica iz chevroleta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U sudaru chevroleta spark i opela cmbo pulskih oznaka u nedjelju oko 12.40 sati u Puli na raskrižju ulica Veruda, Verudela i Prekomorskih brigada lakše je ozlijedena 78-godišnja suvozacica u iz sparka kojim je upravljao njezin 83-godišnji suprug iz mjesta Kaštelir Labinci.

Iz Operativno - komunikacijskog centra PU istarske doznajemo da je policija ocevidom utvrdila da je do nesrece došlo jer se 83-godišnji vozac na semaforiziranom raskrižju pogrešno prestrojio u Ulici Veruda iz koje je želio skrenuti na obilaznicu. Umjesto u lijevoj traci namijenjenoj skretanju ulijevo on je cekao zeleno svjetlo semafora u desnoj, namijenjenoj vozilima koja nastavljaju vožnju ravno, prema Verudeli.

Kada se upalilo zeleno svjetlo na semaforu on je zapoceo sa skretanjem, ali istovremeno se zeleno svjetlo upalilo i na semaforu nasuprot njemu. Tako je spark oduzeo prednost opelu combo kojim je iz smjera Verudele prema Verudi upravljala 46-godišnja Puljanka. Opel je udario prednjim dijelom u desni bocni dio Sparka, odnosno vrata suvozacice, kojoj je pomoc pružena u pulskoj Opcoj bolnici. (M. KOŠTA)


Podijeli: Facebook Twiter