Ovog vikenda Ko konj festival

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vec afirmirani festival Ko konj koji organiziraju mladi Bujštine od ove godine ima i prefiks Big Chill. Rijec je o festivalu alternativne glazbe i popratnih sadržaja koji je godinama garantirao dobru zabavu, a posljednjih godina pomalo stagnira pa su neki novi klinci odlucili uzeti stvar u svoje ruke i opravdati reputaciju. Prvog dana, u petak, nastupit ce šest bendova, rijecki metalci Monox te domaci Infernal Tenebra iz Buja. Hardcore, punk i crust svirat ce pazinska Sida, pulski Hijos del Pueblo, ljubljanski Nogom u muda te headlineri, osjecki Debeli Precjednik.

Program u subotu pocinje u 14 sati i to skaterskim nadmetanjem u trikovima na podu, popularnoj game of skate. Istovremeno na susjednim terenima održavat ce se i natjecanje u alternativnim sportovima nogotenisu i ekstremnom frizbiju. Vecernji glazbeni program otvorit ce lokalni, umaški i bujski hip-hop izvodaci G.O.S., koji cine DJ B Funky i S-one, Kuga, S-One i Jova te Funky Brothers. Rijecki hip-hop predstavit ce Hyena Lirics i DJ Šah Mat. DJ Ramo, takoder iz Rijeke, puštat ce reggae i dancehall, a najocekivaniji nastup veceri zasigurno je onaj beogradskih Ajsa Nigrutina i Timbea, te domaceg jungle DJ-a Filipa Motovunskog.

Festival ce se održati na školskom igralištu iza Srednje škole "Vladimir Gortan", koncerti pocinju nakon 19 sati, a organizator je KUD Mladi grad iz Buja.


Podijeli: Facebook Twiter