Ovog vikenda Harley Davidson Party u Puli

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ovog vikenda, od 15. do 17. svibnja, u Puli se održava peto izdanje HD Partyja. Prijašnjih godina ovu su manifestaciju posjetili vlasnici Harley-Davidson motocikala iz svih dijelova Europe, ali i vlasnici drugih moto proizvođača.

Pula ima već dobro znanu bikersku tradiciju, te se tu već desetljećima održavaju odlično posjećene bikerske manifestacije. I ovoga puta, organizaciju ovog zanimljivog bikerskog zbivanja potpisuje moto klub Twin Horn MC, uz podršku ovlaštenog zastupnika Harley-Davidsona za Hrvatsku.

Baza HD Partyja bit će u sjedištu Twin Horn MC-ja u tvrđavi kod pulskog groblja. Petak je prvi dan okupljanja i bit će rezerviran za demo vožnje  i druženje, dok je za subotu najavljen bogat program - u subotu u podne je okupljanje te se iz klupskog prostora kreće na vožnju od tridesetak kilometara, uz stajanja po sat vremena na rivi u Medulinu (13.30 -14.30 ) i Fažani (15.15 - 16.15). Povratak u klupsko sjedište Twin Horn MC-ja je predviđen u 17 sati, te će se tamo održati i izbor najboljih HD prerada u nekoliko kategorija. Najavljen je i nastup rock bendova uz zabavu do dugo u noć.

Kako saznajemo od organizatora ovog moto događaja, hrvatski zastupnik Harley Davidsona ponudit će svoje nove modele na probne demo vožnje. Bit će i zgodnih hostesa, nagradnih igara, a svatko tko dođe s Harley-Davidson motorom dobit će i prigodan poklon.

U sklopu demo vožnji mogu se isprobati novi Harley Davidson modeli Dyna Wide Glide, Road Glide i Street Glide. Demo vožnje se mogu rezervirati na [email protected].

Valja napomenuti i da manifestacija ima humanitarni karakter te će se prikupljati sredstva za kupnju namirnica socijalno ugroženim obiteljima. (T. T.)


Podijeli: Facebook Twiter