Ovog proljeca nosi se maksi haljina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Iako se još uvijek borimo sa snijegom i zimom, modni svijet se nada da nam proljece uskoro dolazi.

Ruku na srce, zbilja nam je dosta debelih kaputa, šalova, kapa, rukavica i cizama koje nosimo vec par mjeseci. Jedva cekamo toplo sunce da možemo uživati u svim novim trendovima koje nam donosi proljece!

Jedan od trendova je svakako i maksi haljina, koja ove sezone ne dolazi u obzir samo ljeti, vec i na proljece. Kako cete to izvesti?

E, maxi haljina se nosi u kombinaciji sa pletivom (posebno dobro izgleda sa dugim kardiganima), kratkim kožnim jaknicama, a od obuce je kombinirajte sa bikerskim cizmama, visokim tenisicama ili za vecernje izlaske sa gležnjacama na petu. Zvuci vam cudno i nestylish?

Trendseterice poput Kate Moss, Kate Hudson, Nicole Richie, Sienne Miller i brojnih drugih vec su u svoje ormare pospremile toplu odjecu i izvukle van duge haljine koje kombiniraju upravo na ovaj nacin.

Duga haljina ove sezone nije samo hippy i ukrašena cvijecem ili apstraktnim printevima, ona je jednobojna i elegantna, ili otkaceno prugasta. Takoder je zanimljivo da više ne dolazi samo bez rukava, nego su dizajneri i high street ducani u svoje kolekcije uvrstili i one dugih, tricetvrt ili kratkih rukava.

Neki su se otkacili i na haljine stavili popularna statement ramena, dok su drugi dugacke haljine ukrasili sitnim volancicima.

Još je svega desetak dana do službenog pocetka proljeca pa nam jedino preostaje nadati se da ce zima konacno proci kako bi mogli isfurati maki haljinu koja se nametnula kao jedan od glavnih must have komada sezone.


Podijeli: Facebook Twiter