Ovo je moj posljednji mandat, pred nama je puno novog posla

(foto Jama Baredine)
(foto Jama Baredine)

Hvala svima, isplatilo se, odradili smo posao onako kako mi to već znamo. Nije bilo lako, ali uspjeli smo, i sad je pred nama puno novog posla i novih izazova. Ovo je moj posljednji mandat, i dat ću maksimum od sebe da ostvarimo Strategiju razvoja do 2020. i sve projekte vezane uz EPK – rekao je Vojko Obersnel, novi-stari gradonačelnik Rijeke nakon što su stigli rezultati DIP-a.

Na kraju, kad su proglašeni konačni rezultati, u stožeru na brodu Marina prvo je zasvirala Bandiera rossa, a onda i riječki rock, a Obersnel je poručio da je – radostan.

Prije toga, poslao je poruku HTV-ovcima, s kojima se ranije tijekom večeri "borio" da ih pozdravlja iz "Lenjingrada" s broda Aurora, a i svi njegovi kolege na društvenim su mrežama nakon toga masovno pisali: Pozdrav iz Lenjingrada, što je bila referenca na emisiju na HTV-u otprije nekoliko dana u kojoj je Slobodan Prosperov Novak Rijeku tako nazvao.

Obersnel je komentirao i slab odaziv.

– Na izbore se može izaći i ne izaći, takav stav je isto stanovita deklaracija. No da je Rijeka zaista htjela promjene, da postoji tako veliki plebiscit protiv mene, tada bi i odaziv bio veći i rezultati bi bili drugačiji, zaključio je. (T. TOMIČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter