Ove subote tradicionalni 3ple Dubble Trubble

Fakofbolan (Dejan ŠTIFANIĆ)
Fakofbolan (Dejan ŠTIFANIĆ)

Tradicionalnim 3ple Dubble Trubble koncertom i partijem, sutra se otvara nova sezona na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu kraj Pule.

Za razliku od proteklih godina, party otvaranja sezone ovom prilikom ponudit će i koncertnu pozornicu, u prostoru tvrđave popularno nazvanom Mungos. Na njoj će nastupiti bendovi koji su izdanja objavili za mladi i agilni PDV (Prekomjerna Doza Vinila / Puna Digitalna Vreća), a to su FOB, Ponor, Stonebride i ESC Life. Showcase floor na terasi ugostit će vrh pulske bass scene Munchies Soundsystem, Arboretum Kolektiv, PulaP Reggae Station, Brada Selecta i Sheco. Slurp! floor u Grotlu predvodi Boodale, riječki DJ i gitarist grupe Let 3. Uz njega tu su i Puležani Bebetto, XXL, Innaca te štinjansko dijete DJ Laseech.

Nakon toga kreće još jedno bogato glazbeno ljeto u znaku sljedećih festivala: 14. Seasplash festival, Slurp!, Dimensions i Outlook, a uz njih tu su koncerti, klupske večeri, izložbe, predavanja, radionice, i još štošta. Novost je da će tvrđava, od 20. lipnja pa do 19. kolovoza, biti otvorena i kroz tjedan, nudeći gostovanja DJ-a, glazbenika, kolektiva, kao i razna druga kulturno-umjetnička događanja.

Besplatni autobus za Punta Christo

U povodom otvaranja nove sezone tvrđave Punta Christo organiziran je besplatni autobus koji će posjetitelje iz grada voziti do ove tvrđave. Polasci su u 21.30 i 22.30 sata s autobusnog stajališta u Istarskoj ulici (preko puta zgrade Fine, kod VIP-a). Povratak je u 4 i 5 sati ujutro. Zbog ograničenog broja mjesta u autobusu, svi zainteresirani moraju poslati ime i prezime te željeno vrijeme polaska i povratka do petka, 20. svibnja, na e-mail [email protected]. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter