Ove godine nose se pruge

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ma koji stil odjevanja voljeli i podržavali, svugdje se nose pruge. U svim bojama, debljinama i položajima...

Ako ste prošle godine propustili nositi prugastu odjecu, ove godine jednostavno ne smijete uciniti istu grešku.

Svi moguci stilovi odjece nose se u prugastim varijantama, u razlicitim bojama pruga, razlicitim debljinama pruga, horizontalnim, vetikalnim, dijagonalnim.

Pruge se nose na donjem rublju, kupacim kostimima i bikinijima, suknjama, košuljama haljinama svih svrsta, hlacama, na obuci i asesoaru.



Casul prugasto

U nekoj od ovih kombinacija sigurno ce se pronaci najviše mladih žena i djevojaka. Pruge u kombinaciji s trapericama, posebno trapez modelima, zatim neodoljive ljetne suknje i haljine u prugama svih boja, debljina i rasporeda, jednostavno su hit ove sezone.



Casual seksi

Ovi modeli vrište ženstvenošcu, profinjenošcu, naglašavaju prednosti i skrivaju nedostatke. Ova vrsta odjece može biti savršena za neformalne izlaske, ljetna vecernja druženja, prigode koje ne zahtijevaju formalnu odjecu.



Prugasta elegancija

Prugasta odjeca ne mora biti samo u ležernom stilu. Prelijepe, lepršave svilene i lagane haljine, koje su kreatori izbacili na piste za ovu sezonu, jednostavno su neodoljive. Ako kupujete svecanu haljinu za ovu sezonu, definitivno razlislite o prugicama.



Jahting pruge

Vecina ljudi kada pomisli na prugice pomisli na bijelo plave mornarske pruge. Naravno, ova jahting sportska elegancija nije niti ove godine prekocena, samo možda nije toliko u prvom planu.



Prugice na plaži
Kupujete li ove godine novi bikini kupaci kostim, nemojte zaboraviti da se prugice nose u svim prigodama. U ovakvom izdanju sigurno necete biti nezamijeceni.


Podijeli: Facebook Twiter