Ovaj put slavila je Birikina

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Veselu zabavu uprilicila je sinoc Birikina u povodu svoga drugog rodendana. Birikinovci su se specijalizirali za djecju animaciju i organizaciju proslava, primjerice djecjih rodendana, pa se na dvosatnoj zabavi moglo vidjeti što sve  znaju i umiju. Tako su se još jednom prisjetili brojnih promocija i dogadaja koje su odradili u svom prepoznatljivom stilu.

Na otvorenoj pozornici, u prekrasnom vrtu kluba Aruba, predstavili su se Birikinini animatori i klaun, pod vodstvom glavne "tete" Vesne Milete. Ugodaj je potom upotpunio mladi pulski pjevac Valter Ilic, a svojim je trikovima 80-ak okupljenih mališana i ovog puta zadivio svima znani madionicar Stefano. Prve redove, kako i prilici, zauzeli su maleni i u jednom dahu odgledali predstavu koju su izveli clanovi udruge Rotonda iz Vinkurana te mini modnu reviju pulske Modne agencije Tijara.

Iznenadenje za kraj bio je dolazak velike prijateljice djece - pjevacice Antonije Šole, koja je sa svojim malim obožavateljima, koji su joj se pridružili i na pozornici, otpjevala nekoliko pjesama. Za kraj Birikinina rodendana našla se i cokoladna torta koja je ispunila sva ocekivanja.


Podijeli: Facebook Twiter