Ovacije na rodendanskom koncertu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Poklopilo se nekako da je grupa Nola koncertom za 18. rodendan koji je održala u pulskom kazalištu definitivno potvrdila svoju zrelost i neospornu kvalitetu koju publika, koja je napunila INK, itekako prepoznaje i uživa.

Njihove izvedbe bile su prekidane aplauzima koji su se pred kraj, nakon pjesme "Dio tebe" pretvorili u ovacije, a Marijan se nakon izlaska na bis jednostavno zahvalio publici: "Bili ste iznad svih naših ocekivanja".

Netko bi cinican mogao reci da je lako tako kada je koncert bio besplatan, ali nema tog popusta, a znamo to jako dobro, koji bi natjerao publiku da tek tako napravi izvrsnu atmosferu, da pjeva "Dio tebe" ili "Iznad oblaka", da pljeskom prati pjesme, da skoro jednako uživa i u manje poznatim skladbama.





Takvih pjesama nema puno jer nakon toliko godina njihovi su obožavatelji vec dobro upoznali njihov opus, pa je pravo vrijeme da se pocnemo ocekivati nove pjesme na kojima Marijan i Gabi vec rade. Uzgred, na koncertu smo prvi put uživo culi i pjesmu "Umorna" sa zadnjeg albuma.

Njihove su pjesme ljubavne, premda ce Gabi reci da su prije svega životne, no one su zapravo pune životnog optimizma koji se osjecao u zraku. Bila je to vecer dobrog raspoloženja.

Kao gost nastupio je Neno Belan koji je s Gabi i dijelom svojih Fiumensa na oduševljenje prisutnih izveo "Ljubav postoji zbog nas". S Marijanom na basu i ostatkom svog benda, a dok su Gabi i ostatak Nole uzeli kratak predah potom je publiku preplavio "Rijekom snova" te je s bine takoder otišao uz aplauze.


Podijeli: Facebook Twiter