Ova utakmica je jako bitna i nama i njima

Goran Paracki (M. MIJOŠEK)
Goran Paracki (M. MIJOŠEK)

Danas će u Kranjčevićevoj ulici, s početkom u 15 sati, treći put u ovoj kalendarskoj godini snagu odmjeriti Lokomotiva i Istra 1961. Prva dva susreta igrala su se na "Drosini", 2. travnja bilo je 0:3, a 31. srpnja 1:1, no "zeleno-žuta" momčad koja je ostvarila ta dva rezultata nema previše dodirnih točaka s aktualnom i samim tim u pulskom se taboru nadaju pozitivnom rezultatu u Zagrebu.
Planove bi im mogla pomrsiti dobra forma u kojoj se nalazi Lokomotiva što je i potvrdila s tri pobjede i minimalnim porazom od Dinama u posljednja četiri kola, ali teško se oteti dojmu da joj je pritom i raspored išao na ruku te je jednostavno iskoristila trenutno slabiju formu Slaven Belupa, Cibalije i Splita da uknjiži devet bodova, sličan scenarij onome kojeg je na početku sezone realizirao Osijek i neočekivano visoko uzletio na ljestvici.
 
- Igrači Lokomotive su na utakmici sa Slaven Belupom iskoristili njihov loš ulazak u drugo poluvrijeme, dali im tri brza pogotka i uspjeli preokrenuti utakmicu. Stoji da je nakon tog "blitzkriega" susret bio ravnopravan, no Zagrepčani su uspjeli sačuvati minimalno vodstvo i s tom su pobjedom dobili dodatno samopouzdanje i počeli rasti - nadovezao se Goran Paracki, veznjak Istre 1961. - Lokomotivu i nas na ljestvici dijeli jedan bod i ne trebamo se lagati, ova utakmica je jako bitna i nama i njima. Oni su u usponu forme, mi također, a i jedni i drugi računamo na pobjedu te danas očekujem jednu pravu fajtersku utakmicu, muški dvoboj u 
kojeg i mi i oni ulazimo s bodom u džepu, a mi ćemo dati sve od sebe da se kući vratimo s tri. Bitno nam je dobro odigrati zbog nas samih, ali naravno i zbog navijača koji nas prate i kojima će pozitivan rezultat protiv Lokomotive sigurno biti dodatna pozivnica za sljedeće kolo, kad na "Drosinu" stiže Hajduk, da dođu u što većem broju jer će onda i nama biti lakše igrati. Malo smo ih razočarali protiv Rijeke, sada ćemo se probati iskupiti. (Ivica CEROVAC)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Podijeli: Facebook Twiter