Outlook najbolji izbor za ravere

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Britanski list The Sun je uvrstio Outlook festival, koji se održava u pulskoj utvrdi Punta Christo, u osam najboljih svjetskih festivala u 2012..

On je ocijenjen najboljim festivalom za ravere. Na listi su još i dva festivala koja se održavaju u Engleskoj - Isle of Wight (najbolji opcenito), Bestival (najbolji za nove bendove), zatim škotski T In The Park (najbolji za partijanje), velški Green Man (najbolji za obitelji), srpski Exit (najbolji pogled na okolicu), španjolski Benicassim (najbolje plaže), japanski Fuji Rock (najbolji za nešto otkaceno).

Prošle godine Outlook je osvojio nagradu UK festival awards 2011. za najbolji festival europskog kontinenta. Ove godine održat ce se od 30. kolovoza do 3. rujna.

Na Outlooku kao najvecem europskom festivalu bass glazbe i soundsystem culture najavljeni su i novi izvodaci - Lee Scratch Perry, Max Romeo, Prince Fatty, Plastican, Chefal, Rudimental i Trim. Prije toga vec su najavljena imena kao što su Fat Freddy's Drop, Skream, Andy C, Jah Shaka, Phife (A Tribe Called Quest), Digital Mystikz - May & Coki, Twinkle Brothers i mnoga druga.

Promotivna kampanja Outlook festivala odvija se na svim kontinentima, uz rekordan broj, više od 150 promo-zabava koje se održavaju u Amsterdamu, Barceloni, Christchurchu, Dublinu, Hong Kongu, Kijevu, Londonu, New Delhiju, New Yorku, Oslu, Parizu, Sydneyu, Tel Avivu, Tokiju, Varšavi, kao i u Zagrebu, Ljubljani, Sarajevu, Beogradu, Budimpešti i Rimu.

Iako organizatori ocekuju da ce ulaznice biti uskoro rasprodane, za posjetitelje iz Hrvatske i zemalja regije osiguran je zasebni kontingent, i to po povoljnijoj cijeni od 750 kuna, koje se mogu kupiti u svim poslovnicama TickerProa ili putem web-stranice www.ticketpro.hr. (M. RADIC)


Podijeli: Facebook Twiter