Outlook ljubavna priča Staše iz Pule i Charlieja iz Londona

Staša i Charlie na tvrđavi Punta Christo
Staša i Charlie na tvrđavi Punta Christo

Među zaljubljenim i sretnim parovima koji su se vjenčali u pulskoj Komunalnoj palači jučer su bili i Staša iz Pule i Charlie iz Londona.

Ovo dvoje mladih ljudi upoznalo se na tvrđavi Punta Christo prije pet godina, ispred glavne pozornice četvrtog Outlooka, i od tada su zajedno posjećivali svako izdanje tog najvećeg europskog festivala bass glazbe i sound system kulture. Ne iznenađuje, stoga, što su upravo Pulu izabrali za grad u kojem će u krugu obitelji i prijatelja brakom okruniti svoju ljubav, iako će zajednički život nastaviti u Londonu, a za sugestivnu scenografiju vjenčanih fotografija tvrđavu Punta Christo. Friškim je mladencima od srca čestitala pročelnica Upravnog odjela za kulturu Jasmina Nina Kamber, izrazivši zadovoljstvo što ih je spojio upravo jedan pulski festival. Dokaz je to da Outlook, Seasplash i Dimensions, osim dobre glazbe i zabave, za neke posjetitelje znače i mnogo više.

Staši i Charlieju čestitali su i oduševljeni organizatori Outlooka iz Engleske i Pozitivan ritam, njihovi partneri u Hrvatskoj. Mladim zaljubljenicima u bass glazbu koja promovira Pulu u svijetu i svrstava je u centar glazbenih događanja, kao vjenčani su dar poklonili dvije ulaznice za ovogodišnje izdanje Outlooka koje će se održati u rujnu. (Kristina FLEGAR/Snimio Daniel KIRŠIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter