Outlook festival će uskoro biti rasprodan


Outlook festival, najveći europski festival bass glazbe i soundsystem kulture čije će se deveto izdanje održati od 1. do 4. rujna održati na tvrđavi Punta Christo pored Pule upravo je objavio dio bogatog rasporeda, a u sljedećih nekoliko tjedana očekuje se i detaljan program. Organizatori kažu da se ulaznice za ovogodišnji Outlook prodaju brže nego ikada, a festival najavljuje da bi uskoro mogao biti rasprodan. Cijena povoljnije festivalske ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske i regije će poskupjeti 27. lipnja.

U prodaji je ograničen broj povoljnijih festivalskih ulaznica za posjetitelje iz Hrvatske i regije: Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova po cijeni od 660 kn, a od 27. lipnja cijena će biti 850 kuna. Festivalske ulaznice i ulaznice za Outlook Arenu po cijeni od 240 kuna mogu se kupiti putem Entrio sistema te na pretprodajnim mjestima diljem zemlje.

Otvorenje je 31. kolovoza u pulskoj Areni s Damianom 'JR. GONG' Marleyjem, najmlađim sinom glazbene legende Boba Marleya i velikanima hip-hopa Slum Village, a imena koja ne bi smjeli propustiti na festivalu su Hiatus Kaiyote, Noisia, Little Simz, Benga, Alix Perez, Goldie. Već prve večeri na štinjanskom poluotoku festival će vatreno krenuti na glavnoj pozornici nazvanoj The Clearing gdje će domaćin te večeri, legendarni radijski voditelj i DJ David Rodigan ugostiti Ronija Sizea i Krusta, predvodnika jungle revolucije Congo Nattyja te prvaka dubstepa Malu. Drum 'n' bass vladat će glavnom pozornicom u petak, 2. rujna navečer uz velikana tog žanra Andy C-a, dok nizozemski duo Noisia donosi novi audio-vizualni show Outer Edges. Atmosferu s ulica Brooklyna u Pulu donosi hip-hop zvijezda Joey Bada$$, a onu britansku, grime MC Kano. Hospital Records, jedna od najutjecajnijih izdavačkih kuća u Velikoj Britaniji bit će domaćin glavne pozornice u subotu, 3. rujna kada će nastupiti High Contrast, London Elektricity i mnogi drugi. U nedjelju, 4. rujna na The Clearingu dominiraju hip-hoperi Stormzy, Rejjie Snow, Section Boys i Novelist.

Outlook je nedavno objavio red plovidbe te posadu na više od 50 party brodova koji će danonoćno ploviti pulskim zaljevom. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter