Otvorenje uz Boško Petrovic Summer Jazz Set

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ciklus koji ce ugostiti cak 21 koncert na grožnjanskoj pozornici Balwan Cityja u sklopu festivala Jazz is Back! pocinje u subotu u 21 sat nastupom Boško Petrovic Summer Jazz Seta.

Uz renomiranog jazz vibrafonistu Boška Petrovica, koji je ujedno sa svojim BP Clubom i organizator ovog festivala, nastupit ce prateci bend koji cine pijanist Gregor Fticar, basist Robert Jukic i bubnjar Howard Curtis, a otvorenje desetog izdanja festivala Jazz is Back! uvelicat ce i brojni gosti.

Tako ce u subotu nastupiti i višegodišnji polaznici Ljetne jazz škole Hrvatske glazbene mladeži, novigradski pjevac i pijanist Sandi Cakalo te virtuozni slovenski vibrafonist, 15-godišnji Vid Jamnik.

Drugi dio veceri rezerviran je za nešto drukciji zvuk te je nazvan "Vrijeme je za blues, r'n'b i rock 'n' roll!", a upravo te glazbene žanrove predstavit ce na svom repertoaru trio Vervet koji predvodi novigradski gitarist i pjevac Denis Makin.

Ulaz na sve koncerte festivala Jazz is Back! je slobodan, a u nedjelju je na programu, takoder od 21 sat, koncert Greenhouse Blues Banda.


Podijeli: Facebook Twiter