Otvoreni vrsarski kampovi

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nestala je i posljednja bojazan za turisticku sezonu u Vrsaru - kampovi Koversada, Valkanela i Porto sole u subotu su primili prve goste te je posve izvjesno da lokalni turizam nece ispaštati zbog još uvijek nereguliranog korištenja opcinskog zemljišta u dijelu tih kampova, kojima upravlja tvrtka Maistra, clanica Adris grupe.

Buduci da se evidencija rezimira nocu, tijekom dana se nije znalo koliko gostiju je prvoga dana prispjelo, a ni koliki ce doista prenociti u kampovima, buduci da nije neobicno da u slucaju kiše samo urede parcelu, a da prespavaju u privatnom smještaju.

Pripreme za prihvat gostiju pocele su u zadnji cas. Tek je pocetkom tjedna, kada su lokalne vlasti i Maistra dogovorile nacelnu platformu za uredenje pitanja zemljišta, operativa dobila signal da ude u kampove i pocne ih uredivati, jer se uprava Maistre dotad držala najave da kampove nece otvarati.

Zato je glavnina posla odradena u nekoliko dana intenzivnog rada pred otvaranje. Gostima su osigurani osnovni i nužni uvjeti za boravak, iako ce se hortikulturno uredenje i košnja nastaviti ovih dana. Doznajemo i da pritužbi gostiju na uredenost zasad nije bilo.


Podijeli: Facebook Twiter