Otvorene prijave za radionice na 14. Seasplashu

Ilustracija (Foto: Arhiva)
Ilustracija (Foto: Arhiva)

Seasplash festival koji će se ove godine održavati od 21. do 24. srpnja u tvrđavi Punta Christo priprema i nekoliko radionica i to tonsku, DJ, radionicu video produkcije i radionicu dub yoge. Radionice se organiziraju u sklopu VisuaLab/EduSplash platforme.

Tonska radionica ove će se godine predstaviti u ruhu soundsystem kulture. Što su to zapravo soundsistemi, kako su evoluirali kroz povijest i gdje su danas u odnosu na suvremene razglasne sisteme? Što je to signal flow, kako ga pratiti i podesiti njegove parametre u sistemu? Voditelj radionice je Robert Martinović (Bamwise, Digitron Sound). Rok za prijavu na tonsku radionicu je 10. srpnja, a prijave se vrše putem upitnika.

Drugu godinu za redom edukacijska platforma VisuaLab/EduSplash organizira radionicu video produkcije koju vodi diplomirani televizijski producent i dugogodišnji dokumentarist Seasplash festivala David Tešić. Radionica će se odvijati u dvije faze s ukupnim trajanjem od 21. do 27. srpnja. U radionici mogu sudjelovati i posjetitelji festivala, a jedini uvjet za sudjelovanje je posjedovanje vlastite opreme za snimanje. Rok za prijavu na radionicu video produkcije je 10. srpnja, a prijave se vrše putem upitnika.

Na DJ radionici polaznici će se naučiti miksati gramofonske ploče. Razgovarat će se o programima za miksanje, DJ opremi, medijima i svemu vezanom uz DJ-ing. Voditelj radionice je DJ Venom u Šljiviku. Prijave za sudjelovanje i informacije mogu se dobiti na mail [email protected] ili mobitel 095-562-5868.

Dub Yoga sastoji se od tjelesnih vježbi, postura ili asana, relaksacije, vježbi disanja, koncentracije i meditacije. Vježbat će se i Acro­Yoga. Radionica je besplatna za sve posjetitelje festivala. Planirano vrijeme odvijanja yoge je od 18.30 do 20.30, na plaži, u hladu. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter