Otvorena sezona partyja na tvrđavi Punta Christo

(Arhiva)
(Arhiva)

Tradicionalnim 3ple Dubble Trubble koncertom i partyjem u subotu je otvorena nova sezona na tvrđavi Punta Christo. Party otvaranja sezone ponudio je i koncertnu pozornicu, u prostoru tvrđave zvanom Mungos na kojoj su nastupili bendovi koji su izdanja objavili za PDV (Prekomjerna Doza Vinila/Puna Digitalna Vreća), a to su FOB, Ponor, Stonebride i ESC Life.

Vrh pulske bass scene

Showcase floor na terasi ugostio je vrh pulske bass scene pa su tu nastupili Munchies Soundsystem, Arboretum Kolektiv, PulaP Reggae Station, Brada Selecta i Sheco dok su Slurp! floor u Grotlu predvodili Boodale, riječki DJ i gitarist grupe LET 3. Uz njega tu su bili i Puležani Bebetto, XXL, Innaca te štinjansko dijete DJ Laseech.

Novost je i što su do tvrđave vozila dva autobusa koja su bila puna, pri dolasku i odlasku.

Mnoštvo raznolikih događanja

Na Punti Christo i ovo će ljeto biti u znaku brojnih festivala pa su na programu 14. Seasplash festival, Slurp!, Dimensions i Outlook, a uz njih tu su koncerti, klupske večeri, izložbe, predavanja, radionice itd. Tvrđava će od 20. lipnja pa do 19. kolovoza biti otvorena i kroz tjedan, nudeći gostovanja DJ-a, glazbenika, kolektiva, kao i razna druga događanja. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter