Otvorena Olimpijada osnovnih škola Labinštine

Otvorenje Olimpijade osnovnih škola (R. SELAN)
Otvorenje Olimpijade osnovnih škola (R. SELAN)

Olimpijada osnovnih škola Labinštine, sportska priredba u organizaciji Saveza sportova Grada Labina i Projekta Labin - zdravi grad, otvorena je danas u sportskoj dvorani SŠ Mate Blažine. Sudjelovat će petstotinjak učenika iz sedam osnovnih škola, a još toliko će ih pratiti s tribina.

Nakon svečanosti otvorenja održana su natjecanja u rukometu za dječake i djevojčice, a sutra su na programu utakmice u mini rukometu za dječake. Olimpijada se nastavlja u ponedjeljak u OŠ Matije Vlačića natjecanjima u stolnom tenisu za dječake i djevojčice, u utorak će se u dvorani srednje škole igrati košarkaške utakmice dječaka, u četvrtak se događanja sele na labinski gradski stadion gdje će se u atletici natjecati mlađi razredi, a u petak na stadion u Nedešćini, gdje će dječaci igrati kvalifikacijske malonogometne utakmice.

Prvog dana posljednjeg tjedna ovoga mjeseca, 28. listopada, u OŠ Matije Vlačića dječaci će odigrati odbojkaške utakmice, a dan kasnije i djevojčice. U srijedu slijede finalne malonogometne utakmice u dvorani srednje škole, a završna sportska priredba, uz dodjelu medalja i svečano zatvaranje Olimpijade, bit će natjecanje u atletici za starije razrede na gradskom stadionu u četvrtak. (R. SELAN)     


Podijeli: Facebook Twiter