Otvorena nova jaslička skupina u vrtiću Veli Vrh

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

U Dječjem vrtiću Veli Vrh - Padulj danas je otvorena nova jaslička skupina, oformljena za djecu koja nakon redovnih upisa pune godinu dana života. Zamjenica pulskog gradonačelnika Elena Puh Belci rekla je da su time ostvareni jedinstveni i kontinuirani upisi djece u dječje vrtiće, i to poslije onih redovnih. Kazala je da vjeruje da su ovim zadovoljene želje i potrebe građana, dodajući da grad ima 2.200 subvencioniranih osiguranih mjesta u vrtićima.

Ravnateljica Dječjih vrtića Pula Mariza Kovačević rekla je da su ove godine otvorene dvije jasličke skupine, jedna u vrtiću Izvor i ova na Velom Vrhu, za djecu koja su napunila godinu dana od 1. siječnja 2014. godine, kapaciteta 15 djece. Pozvala je roditelje koji to nisu, a imaju uvjete i potrebu da se jave i upišu djecu.

Kovačević je također izvijestila da će se odsad usluge logopedskih savjetovanja koja su se dosad odvijala u Obiteljskom centru Istarske županije, za gradske vrtiće održavati u vrtiću Zvjezdice, odnosno za privatne u Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda, dvaput tjedno u poslijepodnevnim satima. Sve obavijesti za logopedsko savjetovanje mogu se pronaći na oglasnim pločama svih vrtića. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter